top
Dansk  /  English

Værelser & suiter

Størstedelen med udsigt til Hornbæk sø og havet

Et badehotel i absolut særklasse

Vi har gjort vores bedste for at bringe Hotel Bretagne tilbage til hotellets storhedstid, da det bedre borgerskab valfartede til Hornbæk, en af perlerne på den Nordsjællandske riviera – lysets by!

Der er reduceret lidt i det oprindelige værelsesantal, således at alle værelser kunne få eget bad og toilet, og vi kunne få nogleskønne store Deluxe værelser og Suiter. Så i dag har vi 23 smukt indrettede værelser, i allerbedste Gustavianske stil, største delen med udsigt til Hornbæk sø og Havet.

Vi tilbyder et udvalg af opholdspakker, alle baseret på en unik gastronomisk oplevelse, og nogle krydret med friluftsoplevelser. Du kan naturligvis booke værelserne med morgenmad, som kan nydes enten i vores orangeri, eller på terrassen i morgensolen.

En oplevelse i verdensklasse

Dit helt eget hotel, lyder det ikke fantastisk? Det er faktisk muligt, da vi tilbyder at I kan leje hele hotellet til bryllup, fest eller bare fordi I har lyst. Så fokuserer vi al vores energi på kun jer og jeres gæster, og garanterer en oplevelse i verdensklasse, som normalt kun kongelige eller præsidenter oplever det. Og tro os, vi ved det, for vi har serviceret både kongelige, præsidenter og statsministre!

Langs den Nordsjællandske riviera

Trænger du til at se dig lidt omkring i området er der mulighed for at leje en af hotellets cykler, og tage en tur langs den Nordsjællandske riviera, eller udforske Hornbæk plantage, men husk at være tilbage ved 14- tiden, hvor vi serverer lækker kaffe og kage, med udsøgte specialiteter og eksotiske drinks på terrassen.

Book dit ophold

Vi glæder os til at møde jer!

Vi har 2 enkeltværelser, 18 dobbeltværelser samt 3 store suiter med Hornbæks uden tvivl bedste udsigt.