top
Dansk  /  English

Selskaber & Fest

Dit helt eget badehotel, lyder det ikke fantastisk?

Det er jeres bryllup – så drøm stort!

Hvis enestående udsigt, elegante omgivelser, exceptionel service og eksklusivitet er det I søger til jeres bryllup eller fest
– så er Hotel Bretagne det helt perfekte sted.

Vores menuer er sammensat af årstidens allerbedste råvarer, og det hele perfekt afstemt med en vinmenu, der ikke bare passer til menuen, men skaber en unik balance, som gør at maden bare smager bedre!

Vi tilbyder at I kan leje jeres helt eget badehotel og stiller alle vores lokaler og værelser til jeres rådighed, således at I ikke føler at I behøver at tage hensyn til andre, så det er bare jer, familien og vennerne og så afslutter i jeres fest med en lækker brunch, så der bliver tid til at sige ordentlig tak, og på gensyn!

P. S. Krøyer stuen er vores ”private dining room”, hvis I blot er nogle stykker der gerne vil mødes og fejre en særlig begivenhed, i private rammer. Helt perfekt til mindre selskaber på 10 – 20 gæster. Vores selskabslokale, Drachmann salen, er det helt perfekte lokale for selskaber fra 20 og op til 50 gæster, med udgang til vores lounge terrasse og smuk udsigt til Hornbæk Sø. Restauranten er til den helt store fest, om I er 50 eller 100 så er det det perfekte lokale, med panoramaudsigt over Hornbæk Sø, og mulighed for at holde festen samlet, lige indtil sengetid.

Vores selskabspakke er bygget op som fundamentet for jeres fest, og så kan I selv vælge om I ønsker en god middag, med 3 retter og vin, eller den helt store fest med fri bar og fest til den lyse morgen.

Hos os har I mulighed for at skabe den helt optimale firmafest, det kunne være at I skulle starte med at samles til et møde, snakke året igennem, eller præsentere retning og målsætning for det kommende år. Når så det vigtige er overstået, kan I gå på værelserne og gøre klar til en lækker middag med efterfølgende fest, Og hvis I ønsker det, kan vi gøre det helt eksklusivt, kun for jer!

Vi glæder os til at byde jer velkommen, og skabe jeres ganske særlige fest! .

Selskaber & Fest

Kontakt vores eventteam

Skal der være fest, så lad der være fest", om det er en hyggelig middag for den nærmeste familie eller venner, eller det helt store arrangement med overnatning og fest til den lyse morgen, så er Hotel Bretagne ideelt.