top
Dansk  /  English

Møder & Konferencer

Skræddersyede mødepakker for 2 eller 60 personer

Den perfekte ramme

Hotel Bretagne har også fokus på møder og konferencer, og det er muligt at booke
vores to gode og rummelige mødelokaler alle ugens dage.

Vi tilbyder flere forskellige mødepakker med alt inkluderet. Om I er 2 eller 60 personer, så skræddersyr vi alt efter jeres behov. Vi tror på et enkelt, effektivt og komfortabelt mødekoncept hvor alt er tilrettelagt fra I træder ind ad døren til afrejse.

Mødelokalerne er opkaldt efter de kendte kunstnere Drachmann og Krøyer, som begge havde deres gang i huset for 100 år siden. Lokalerne er indrettet med lyse og komfortable møbler, det nyeste AV udstyr, WIFI og naturligvis med udsigt til Hornbæk Sø. Drachmann Salen kan rumme op til 60 personer og har tilmed egen terrasse og Krøyer Stuen er velegnet til 20 personer.

I pauserne kan lækkerierne nydes forskellige steder i huset, eksempelvis i Pejsestuen, i Orangeriet eller inde i eget mødelokale. Gruppearbejde kan ligeledes foregå i disse loungeområder eller hvis det skal være mere privat, i et par af vores store Suiter med havudsigt.

Trænger i til lidt inspiration har vi flere forskellige Teamaktiviteter til at krydre møde- og konference-opholdet med, hvor enten naturen, historien eller hotellet kan bidrage til en oplevelse.

Møder & Konferencer

Kontakt vores eventteam

Vores smukke nyrenoverede hus, skaber den perfekte ramme, til alle typer møder, lige fra små møder til større konferencer, hvor omgivelserne og ga-stronomien skal være fundamentet for den ekstraordinære oplevelse.