top
Dansk  /  English

Events

Få et break i programmet

De Hyggelige…

Workshop i Kommunikation og Samarbejde via Argentinsk Tango

En meget anderledes danse lektion hvor deltagerne gennem elementer fra den improviserede argentinske tango øver sig i at føre og følge hinanden og derigennem udforsker og oplever en kropslig og poetisk tilgang til samarbejde og kommunikation.

Tegners Museum & Skulpturpark

En oplevelse ud over det sædvanlige (sæsonåbent fra april-oktober).

Pétanque

Tag et spil pétanque i haven – Et slag pétanque vækker konkurrencegenet til live i en hyggelig atmosfære uden de store strabadser.

Smagninger

Vi udfører Vin smagning, Gin smagning & Rom smagning med professionel præsentation af vores Restaurantchef & Sommelier. Lad jer inspirere når vi tager jer med ind i en verden af gode smagsoplevelser – hyggelig event lige inden middagen i separat lokale, vi krydrer med små konkurrencer og historier.

Walk & Talk

Hornbæk Sø – turen rundt er 2 km og kan nås på en lille time, er også god som løberute, der er på stækningen opstillet permanente træningsredskaber.

Hornbæk havn – en hyggelig gåtur til havnen og måske et kig ind i området med de mange fiskerhuse til højre for Havnevej omkring kirken giver god inspiration.

Hornbæk Strand – stranden til venstre for havnen er altid en tur værd, milevid sandstrand, hvor man bliver godt blæst igennem og får dejlige røde kinder, friske tanker til eftermiddagens opgaver.

De fysiske…

Når i holder arrangementer hos os tilbyder vi en række events der kan hjælpe jer til at få et break i jeres program, et energiboost som giver jer inspiration og kræfter til at øge jeres koncentration og derved få mere ud af dagene i er hos os.

Yoga

Start dagen med 1 times morgenyoga med professionel instruktør.

Mountainbike i Hornbæk Plantage

Sæt et par timer af med en professionel instruktør og få pulsen op!

Klatring i Havreholm Klatrepark

Udfordrer jer selv 10 meter over jorden – Vi arrangere transporten.

Stand Up Paddle

Stand Up Paddle med professionel instruktør på Hornbæk Strand.