top
Dansk  /  English

Restaurant & Bar

Fantastisk panoramaudsigt — ud over Hornbæk sø

Restauranten

Oplev sæsonens naturlige råvarer i en kombineret fransk og nordisk køkkenstil.

Vi har valgt, ganske simpelt, at fokusere på et enkelt koncept, hvorfor vi vil koncentrere os om et mindre udvalg på menukortet. Vi følger naturligvis sæsonens råvarer, således at oplevelsen af variation kommer over hele året. Og vi vil samtidig forpligte os til den samme høje kvalitet, uanset om du oplever vores menuer som á la carte gæst, besøger os i forbindelse med en konference, eller som gæst til en fest.

Stilen er kombineret fransk og nordisk køkken, med brug af lokale råvarer i videst mulige omfang, og tilsat specialiteter fra Frankrig, primært Bretagne regionen.

Køkkenchef; Kasper Larsen, som er uddannet fra Skagen Fiskerestaurant, og har arbejdet i Caribien, Spanien og Østrig, vil sammen med sit team skabe og udvikle et koncept, som skal give Hornbæk en restaurant, der er værd at rejse til, uanset om det er en dagstur, eller et helt ophold med lækkerier fra ankomst til afrejse. Vi vil bestræbe os på at mest muligt kommer fra egen produktion, lige fra eftermiddagslækkerierne ved vores kagebord til morgenbrødet og marmeladen, intet vil være overladt til tilfældighederne.

Mad & Drikke

Oplev sæsonens naturlige råvarer i en kombineret fransk og nordisk køkkenstil.

Restauranten

Reservér bord

Restauranten vil være åben om aftenen fra 18.00- 21.00, vi anbefaler altid at reservere bord.

Bar

Besøg vores bar, som er tilført en helt ny dimension.

En af de helt store ændringer vi har gjort ved hotellet, er ombygningen af indgangspartiet. Det helt oprindelige indgangsparti var placeret mod Øresund, og lobbyen var i vores mødelokale P. S. Krøyer. Det blev ændret i 60’erne til den nuværende placering, og vi har så her i 2017 tilført en ny dimension, med et helt nyt indgangsparti, der er blevet udvidet med et orangeri, og en terrasse hvor man kan nyde en croissant og en kop kaffe i morgensolen.

I forbindelse med Lobby og Orangeriet har vi Pejsestuen, og alle 3 lokaler fungerer samtidig som hotellets bar og lounge område, som både kan benyttes i forbindelse med en Aperitif inden middagen, eller kaffe og cocktails efter middagen.

Indehaver; Kasper Heebøll Harboe, har udviklet et spændende Bar/Cocktail kort, med både internationale kendte Cocktails og drinks, men også nogle spændende og velsmagende af egen opfindelse, Blandt andet Bretagne Champagne Cocktail, en absolut ”must try”.

Baren er åben alle torsdage til lørdage fra 18.00-24.00, der kan forekomme enkelte dage hvor Baren er lukket på grund af selskaber.