top
Dansk  /  English

Hotel Bretagne

Badehotel i Hornbæk — Siden 1939

Drømmen om et badehotel

… opstod for begges vedkommende på et meget tidligt tidspunkt i karrieren, for Anne var det et besøg på Svinkløv Badehotel med Hotelskolen tilbage i 1997, roen, æstetikken og det enkle koncept havde en kraftig virkning på hende.

Der skulle gå næste 20 år før det blev til virkelighed og i de mellemliggende år er der af begge svunget mange tallerkener og checket mange gæster ind og ud på både danske og internationale hoteller.

Ligeledes stod det klart for Kasper da han gennem en årrække i branchen havde arbejdet sig op gennem geledderne på flere forskellige hoteller og restauranter, at han en dag bare måtte drive noget selv, noget som han kunne være stolt af og sætte sit særegne præg på.

Dette blev så et badehotel sammen med hans kone Anne, parret havde ellers ledt i godt 6 år efter noget de kunne kalde deres eget, der var mange krav til både beliggenhed, størrelse og koncept, og da de første gang blev præsenteret for Hotel Bretagne var de solgt!

Selvom bygningen kun stod tilbage med de bare mure, uden lofter, gulve eller belysning, der var støv overalt og man skulle have ikke så lidt fantasi til at kunne se igennem alt dette, se det potentiale der lå i de her bygninger. Men det kunne Anne og Kasper heldigvis og sammen med bygningens ejer, hans kone, en arkitekt og et hav af håndværkere, så rykkede projektet sig lidt efter lidt for hver uge der gik. Fra januar 2016 til April 2017, er der sket meget, hotellet er genopstået som et af byens stolte Badehoteller.

I dag fejrer vi hver dag hotellets absolutte storhedstid, i udseende og charme, krydret med gastronomi i særklasse, og sublim service.

Med – modet til at udfordre os selv og vores gæster, med det klare formål at skabe unikke oplevelser.

Værtskab – professionel service i dialog med vores gæster, så vi kan indfri og overgå forventninger og behov.

Gæstfrihed – oprigtig nysgerrighed og interesse i vores gæster, kunder og leverandører.

Velkommen til Hotel Bretagne

Anne & Kasper Heebøll Harboe

Hotel Bretagne

Hornbæks uden tvivl bedste udsigt

Hotellet her den absolut smukkeste panorama udsigt til både Hornbæk sø og Kattegat, placeret kun 5 min gang fra stranden, lystbåde havnen og den charmende bymidte, der byder på mange oplevelser året rundt.