Vi glæder os til at se dig i restauranten — den, 10. november.
Torsk - jordskokkecreme - trøffelolie - bacon
Klassisk andesteg med behørig garniture-
Chokolade dessert - kirsebær- hasselnødder - appelsin.
—
Pris per person 445,-
Inklusiv vinmenu 700,-
Restauranten vil være åben på Mortens Aften, den 10. november fra 18.00- 21.00
— vi anbefaler at du reserverer bord.
Besøg vores lobbybar, som er tilført en helt ny dimension
En af de helt store ændringer vi har gjort ved hotellet, er ombygningen af indgangspartiet, det helt oprindelige indgangsparti, var placeret mod Øresund, og lobby var i vores Boardroom møde lokale P. S. Krøyer, det blev ændret i 60’erne til den nuværende placering, og vi har så her i 2017 tilført en ny dimension, med et helt nyt indgangsparti, der er blevet udvidet med et orangeri, og en terrasse hvor man kan nyde en croissant og kop kaffen i morgensolen.
I forbindelse med Lobby og Orangeriet har vi Pejsestuen, og alle 3 lokaler fungerer samtidig som hotellets bar og lounge område, som både kan benyttes i forbindelse med vores eksklusive Kaffe & Kagebord, eller en Aperitif inden middagen, eller kaffe og cocktails efter middagen.
Indehaver; Kasper Heebøll Harboe, har udviklet et spændende Bar/Cocktail kort, med både internationale kendte Cocktails og drinks, men også nogle spændende og velsmagende af egen opfindelse, Blandt andet Bretagne Champagne Cocktail, en absolut ”must try”.
Baren er åben alle torsdage til lørdage fra 18.00-24.00, der kan forekomme enkelte dage hvor Baren er lukket på grund af selskaber.